MXHOST | # CAMPANII PPC

All case studies / CAMPANII PPC/ MXHOST

MxHost este una dintre cele mai cunoscute firme de web hosting si servicii conexe din industrie, din Romania. Un adevarat pionier, cu o istorie de 15 ani in piata si peste 25.000 de clienti multumiti, un numar in continua crestere. MxHost ofera servicii complete de gazduire web, inregistrare domenii, certificate SSL, solutii VPS si servere dedicate.

Categoria

CAMPANII PPC

Tipologia

Digital Product

Implementat in:

2007 - In desfasurare

Starting Point

MxHost, o firma si un brand cunoscut, isi doreste sa obtina o cota mai mare de piata, in segmentul de servicii de web hosting. Piata este impartita in prezent de cativa jucatori mari, cat si de multi alti reselleri si firme mici.
Provocarea este cresterea pozitionarilor in Google Organic si diversificarea liste de cuvinte cheie care sa atraga potentiali clienti pe site-ul mxhost. De asemenea, pe langa serviciul de optimizare a site-ului (SEO), o alta provocare a fost rafinarea campaniilor PPC si imbunatatirea rezultatelor campaniilor, intr-o piata cu o competitie tot mai numeroasa in ultimii 2-3 ani.

challangeImage

Our Approach

Cresterea cotei de piata.
Optimizarea site-ului deja bine pozitionat pentru a obtine prima pozitie in rezultatele organice pe cuvintele cheie principale, dar si descoperirea de cuvinte cheie conexe, care pot atrage trafic din cautari long-tail.
Sugestii de imbunatatire a site-ului, a experientei utilizatorilor pe site prin strategii concrete de UI si UX.
Campanii Google Ads smart, menite sa creasca numarul de clickuri, rata de conversie, brand awareness-ul si, concomitent, sa scada costul pe conversie al campaniilor si sa imbunatateasca ROI-ul campaniilor.

solutionImage

Rockstar Results

+200% Cuvinte Cheie in Top 3 Google Organic

+120%

Crestere a numarului de comezi din Google Ads

+90%

Revenue din campanii Google Ads

+66

CTR din mediul Organic (SEO)

-70%

Scaderea Costului per Click in campaniile platite

We Will Rock Together!

DISCOVER HOW
Milan

HQ-CLUJ-NAPOCA - RO

Street Brancusi, 106, Cluj-Napoca

+40 753816813

Milan

MILANO- IT

Via San Vittore, 39, 20123 Milano

+39 0270050050