Anul acesta suntem #Devoratoriide10. Sărbătorim 10 ani împreună, depășirea unui prag important al evoluției noastre în marketingul digital, o echipă creativă de peste 20 de oameni, birouri de consultanță în Cluj-Napoca și Milano. Lucrurile mari se fac împreună, așa că ne bucurăm că am creat o familie a Devoratorilor și că, pe lângă implicarea în proiecte de business, am reușit să susținem cauze umanitare. #Devoratoriide10 #10YearsofDevoratorii #Devoratorii10Years


COMING TOGETHER - KEEPING TOGETHER - GROWING TOGETHER


COMING TOGETHER - NE-AM ADUNAT ÎN 2011


De la Devoratorii de SEO la Devoratorii de Marketing. Cu o istorie bogată în sfera soluțiilor de optimizare SEO, am progresat spre dezvoltarea de strategii inovative în Digital Marketing odată cu rebrandingul în Devoratorii de Marketing (România) & Digital Diggers (Italia). Noua viziune ne-a ajutat să construim branduri de la 0, planuri complete de marketing și consultanță pe termen lung.


KEEPING TOGETHER - AM RĂMAS ÎMPREUNĂ


Birouri în Cluj-Napoca și Milano. După deschiderea primului sediu din Cluj-Napoca, în anul 2011, și implicarea activă într-o serie de campanii de succes, atât în România, cât și peste hotare, am considerat firesc să deschidem un office și la Milano. Cunoașterea limbii și a culturii italiene, dar și recomandările clienților din Italia au stat la baza fondării Digital Diggers – Milano.


Calitatea muncii noastre, seriozitatea și promptitudinea a inspirat companii, industrii și oameni. Unul dintre primii clienți Chateau d'Ax Italia, a făcut ca temelia companiei să devină o bază solidă și a oferit altor branduri mari încrederea necesară să devenim partenerul lor în promovarea online.


GROWING TOGETHER - CREȘTEM ÎMPREUNĂ


Ne-am dezvoltat alături de o echipă solidă, creativă, open-mind și de încredere și, împreună,  nu doar am făcut ca anumite lucruri grozave să se întâmple în cadrul companiilor care ne-au oferit încredere, ci am și înțeles exact care erau nevoile clienților noștri satisfăcându-le. În acest fel, numărul colaboratorilor din Italia și din România a început să crească, succesiv alăturându-se companii și parteneri din Germania și Elveția.

Mai târziu, câțiva dintre clienții mari care s-au alăturat companiei, au oferit și mai multă încredere misiunii noastre: cea de a deveni una dintre cele mai importante agenții de marketing online din Europa.

Sărbătorirea etapei noastre aniversare de zece ani este o mare realizare a tuturor celor care au făcut parte din companie în toți acești ani. Realizările organizației noastre sunt rezultatul eforturilor combinate ale fiecărui individ al echipei noastre și, bineînțeles, ale clienților noștri.


POVESTEA CONTINUĂ


Această aniversare este o temelie solidă și un bun prilej pentru a sărbători noi începuturi: sa lucram și mai smart, să fim mai inovativi și mai creativi pentru a livra clienților noștri soluții de marketing de performanță.

Considerăm ca web marketingul este o bucată de puzzle importantă din ecosistemul afacerilor, iar pentru că facem parte din această realitate, este o declarație a faptului că împreună oamenii creează realități extraordinare.


Viziunea noastră pentru următorii 10 ani este să creștem, să ne extindem pe piețele europene și să devenim unul dintre partenerii de referință în domeniul marketingului digital. Ne propunem să devenim un partener strategic al afacerilor din România și de peste hotare, și un obiectiv pe termen scurt, este sa creăm o altă decadă de impact în digital marketing.#Devoratoriide10 este momentul noilor începuturi. De-a lungul anului aniversar, ne propunem o serie de inițiative diverse, implicarea în proiecte umanitare, culturale, educaționale și sportive. Acesta este anul pe care îl dedicăm proiectelor noastre de suflet cu impact pozitiv asupra comunității.Cheia succesului nostru: TEAMWORK


Alina,Managing Partner
Alina
Managing Partner