Companiile care ne-au ales variază de la start-up-uri emergente până la companiile mari, locale și internaționale. Clienții noștri sunt mereu deschiși la noi oportunități de business, la noi canale de promovare și la noi modalități de comunicare.

Ne propunem în continuare să susținem cu onestitate și încredere, toate afacerile care doresc să evolueze și sunt în permanenţă dornice să atingă obiective ambițioase.

O parte dintre clienții noștri din trecut și din prezent:

Naturalia
Nutrivita
Biosano
Gramma
Crama Girboiu
Luxury wine
Moldovan
Bossini
Shirtcity
La Donna
LeGogo
Starshiners
Guara
Diva Charms
Bigotto's Shoes
City Diva
Motta
Crystal Fashion
Mala
Teilor
TopLine
cadenzza
Arobs Track
HeliosQuartz
PowerNet
Zuchetti
ServElect
Fire & Resque Services
Smartspot
Tesa
ZeMedical
Union Medical
lattonedil
Transart
carrion
Brand Care
brodeaza
teraplast
Trend Mobile
Smartspot
Transart
Axess
Arobs Track
Brand Computers
MxHost
servers
Hyper
EuroGsm
Severs Spares
Data Validation
name_box
Studium Green
Triama
Habitas
Oaza
OneLiving
Koncepto
ChateauDax
Chic Ville
Tesa
Casa Carti
london_locksmith
Eduvolt
RomanianWood
aer_express
Union Medical
Ze Medical
Bizmed
Aesthetica
Lavanda_sky
ego_studio
maximilian_muntean
finas_medical
spital_humanitas
slim_lab
esthetic_lux_center
Perfect Beauty
Filadelfia turism
Tabita Tour
Travel Grove
Sogna Vivi Viaggia
Atra doftana
Eco Delta Trip
electric_castle
chouette
rrt

Un partner sicuro e affidabile. Sono ormai molti anni che collaboriamo. I vostri consigli e la vostra esperienza hanno sempre soddisfatto anche le richieste più complicate dei nostri clienti che esigono servizi di alto livello.

Emi F. / Managing Partner , Brand Care Milano

Con Devoratorii ho lavorato per diversi progetti, ognuno dei quali tutti con altissima soddisfazione. In definitiva consiglio Devoratorii de Seo a tutti coloro che cercano professionalità ed un'altissima personalizzazione.

Caterina L. / CEO , Infinity Building Project

Faptul ca avem cresteri de la an la an, ne permite sa putem introduce noi tehnologii pentru anul care urmeaza care sa ajute procesul de invatare intr-un mod practic si atractiv. Este o deosebita placere sa putem lucra cu antreprenori care si-au asumat sa-si creasca business-ul ideal si noi sa fim parte din el.

Florin M. / CEO , Eduvolt

Cu Devoratorii colaborez de 6 sau 7 ani pe diverse proiecte, iar pe acest proiect am colaborat aproape 3 ani pe optimizare web, SEO si campanii Google Ads. Entuziasmul, creativitatea si rezultatele obtinute ma fac sa va recomand cu toata increderea.

Camelia I. / Marketing Manager , Arobs Transilvania Software

În ceea ce privește implicarea mea în relația dintre Casa Cărții și Devoratorii, de peste doi ani jumate, mă bucur de o colaborare frumoasă și strânsă: am avut parte mereu de promptitudine, deschidere, optimism, idei bune, eficiență și desigur rezultate bune.

Timea P. / CEO , Ecasa Cartii

Colaboram de cativa ani pe proiectele noastre in imobiliare si suntem multumiti de rezultate. Oameni implicati, proactivi si creativi!

Cristina C. / General Manager , StudiumGreen

Da anni utilizzo i loro servizi online e in particolare SEO per i nostri siti internet europei con grande beneficio. Hanno sempre dimostrato grande professionalità e disponibilità.

Lucio C. / CEO , CHATEAU D'AX SPA

Am fost foarte multumita de colaborarea noastra, atat de solutiile oferite cat si de modul de implementare a acestora. Iar echipa a fost foarte receptiva in cazul diverselor evenimente neprevazute, mereu au fost solutionate intr-un timp foarte scurt. Va multumim si va dorim succes in continuare!

Camelia G. / CEO , MALA

Apreciem mereu implicarea profesionala cat si sufleteasca in proiectul StarShinerS, disponibili oricand e nevoie, o echipa deosebita, am putea zice ca este cea mai frumoasa colaborare pe care o avem de cand am pornit businessul! Multumim intregii echipe!

Andreas M. / CEO , StarShinerS

Colaborarea noastră cu DevoratoriiDeSEO a trecut deja testul timpului și al eficienței rezultatelor. Atunci când implicarea și focusul este de ambele părți, comunicarea foarte bună cu echipa face ca rezultatele să apară în scurt timp. Relația este foarte bună, susținută cu o echipă calificată, promptă și proactivă.

Mircea C. / Director Comercial , Transart

Pe parcursul a catorva luni de colaborare am apreciat mereu promptitudinea cu care ni s-a raspuns mereu, sfaturile pe care le-am primit din partea echipei DM si nu in ultimul rand intelegerea de care ati dat dovada in perioada aceasta.
Motive pentru care ne declaram foarte multumiti si bucurosi ca am ales sa colaboram.

Rodica C. / CEO , Motta

Echipa profesionista si dedicata, care intelege foarte bine nevoile clientului. Sunt foarte multumit de colaborare, recomand cu incredere!

Radu M. / Executive Director , Server Config