Plan de optimizare SEO

Pentru că piața s-a liberalizat și îți permite să cumperi, să vinzi orice, oricui, și oriunde te-ai afla, prioritatea numărul 1 pentru un business care își desfășoară activitatea și în mediul online, cat și pentru o agentie SEO este un plan complet de Optimizare al Site-ului.


optimizare seo

Afișează-te clienților prin Servicii Optimizare SEO

Adoptă o strategie de optimizare SEO pentru a targeta un public interesat de produsele și serviciile tale în motoarele de cautare.
Afișează-te clienților care caută pe Google, exact în momentul în care aceștia au nevoie.


optimizare seo site

Optimizare SEO - Principalele avantaje:

Când un potențial client caută Google are posibilitatea să va găsească serviciile/produsele, sau găsește site-ul concurenților? Obținerea rentabilității investiției este prioritatea dvs, nu neapărat poziționarea în top 3.

Abordarea noastră centrată pe nevoia consumatorului face posibil ca ceea ce găsește utilizatorul în rezultate, să-l convingă să vă acceseze site-ul.


  • generează în medie 50% din totalul de trafic
  • aduce vizite de calitate care convertesc
  • nu are Cost per Click & Conversie
  • susține vânzările fără bugete mari în canalele Paid
  • reduce bugetele în campaniile din Google Ads

În funcție de stadiul în care se află site-ul tău, poți opta pentru una dintre următoarele variante:

Setup SEO On-Site
Mentenanță SEO - Menținere poziționare
Strategie de optimizare SEO anuală/bienală/trianuală
SEO pentru strategii de Inbound Marketing

Recomandări Agenție SEO

Procesul de optimizare SEO se dovedește util și în campaniile plătite Google Ads întrucât sporește scorul de calitate (QS) al campaniilor.


agentie seo
client servicii seo logo

Rezultate excelente prin optimizare SEO

Transart este o companie dezvoltatoare de sisteme SaaS, soluții pentru mediul de afaceri. De peste 21 de ani în piață, ajunge în prezent să aibă clienți în peste 35 de țări prin soluțiile sale integrate ERP, SFA, WMS, CRM, BI și altele.

+161%% leaduri B2B


+110% vizite pe site


+300 cuvinte cheie in prima pagina


+3M expunere prin reclame


+360% crestere in interogarea de brand


*Efectele benefice ale unui campanii de optimizare SEO se văd după minim 3 luni de la demararea serviciului

Con Devoratorii ho lavorato per diversi progetti, ognuno dei quali tutti con altissima soddisfazione. In definitiva consiglio Devoratorii de Seo a tutti coloro che cercano professionalità ed un'altissima personalizzazione.

Caterina L. / CEO , Infinity Building Project

Da anni utilizzo i loro servizi online e in particolare SEO per i nostri siti internet europei con grande beneficio. Hanno sempre dimostrato grande professionalità e disponibilità.

Lucio C. / CEO , CHATEAU D'AX SPA

Colaborarea noastră cu DevoratoriiDeSEO a trecut deja testul timpului și al eficienței rezultatelor. Atunci când implicarea și focusul este de ambele părți, comunicarea foarte bună cu echipa face ca rezultatele să apară în scurt timp. Relația este foarte bună, susținută cu o echipă calificată, promptă și proactivă.

Mircea C. / Director Comercial , Transart

Echipa profesionista si dedicata, care intelege foarte bine nevoile clientului. Sunt foarte multumit de colaborare, recomand cu incredere!

Radu M. / Executive Director , Server Config

Te contactam noi