Atunci când te-ai decis să fii cunoscut și să te faci auzit, începi să construiești relații cu oamenii în care publicul tău are încredere. Formatorii de opinie, bloggerii și vloggerii pot influența și pot ajuta la creșterea notorietății unei afaceri. Și ale tale.
Dacă vrei să fii asociat cu un nume cunoscut, îți putem ghida pașii prin conturarea strategiei optime.


 

Te ajutăm să identifici și să contractezi influencerul potrivit. Apoi vom implementa complet programul de marketing și vom monitoriza rezultatele astfel încât tu să obții ceea ce ți-ai propus.


Construind relații cu oamenii în care publicul are încredere, se câștigă o influență de durată.

Am găsit o agenție care ne-a devenit imediat partener de încredere in content, dezvoltarea, optimizarea și promovarea site-ului. Sunt extrem de creativi, gândesc out of the box și reușim să înregistrăm creșteri lunare vizibile.

Lazar A. / CEO , RomanianWood

Apreciem mereu implicarea profesionala cat si sufleteasca in proiectul StarShinerS, disponibili oricand e nevoie, o echipa deosebita, am putea zice ca este cea mai frumoasa colaborare pe care o avem de cand am pornit businessul! Multumim intregii echipe!

Andreas M. / CEO , StarShinerS

Am fost foarte multumita de colaborarea noastra, atat de solutiile oferite cat si de modul de implementare a acestora. Iar echipa a fost foarte receptiva in cazul diverselor evenimente neprevazute, mereu au fost solutionate intr-un timp foarte scurt. Va multumim si va dorim succes in continuare!

Camelia G. / CEO , MALA

Te contactam noi