StarShinerS Movie | # CAMPANII PPC

All case studies / CAMPANII PPC/ StarShinerS Movie

StarShinerS, cu un concept fashion unic, este un brand romanesc apreciat de peste 300.000 de femei din România și Europa.
Din 2008, clientele se pot bucura in fiecare zi de Vineri, de o noua colectie de imbracaminte cu peste 100 de piese vestimentare.

Categoria

CAMPANII PPC

Tipologia

Campanii Integrate

Implementat in:

2020-2020

Starting Point

Brand cunoscut la nivel national care avea nevoie de campanii integrate, aliniate cererilor actuale din mediul online.
Concurenta acerba a ultimilor ani in domeniul fashion, consumerismul si comportamentul dinamic al utilizatorilor au contribuit la necesitatea unei schimbari.

Our Approach

Abordare globala a intregului business, echipa a venit cu sugestii pentru noi canale, renuntarea la altele vechi care nu aveau performantele dorite.

In ultimul an s-au implementat 8 canale noi care au ajutat la cresterea ratei de conversie, a vizitelor, imbuntatirea engamentelui utilizatorilor pe site si brandingului.

solutionImage

Rockstar Results

Au fost pozitionate peste 2000 de Keywords generale, lonk tail, money keywords cu cel mai mare traffic & conversion value; expresii care prezinta o concurenta acerba, incepand cu motorul de cautare Google.it.

Cuvintele, cu o valoare aproape inestimabila au fost optimizate pentru motoarele de cautare apartenente tarilor respective si in limbile aferente:

-72%

Scadere la rata de bounce rate

+40%

Crestere la numarul de tranzactii

+4000

De cuvinte cheie in Top 3 in Google.ro

+30%

Mai multe vizite pe site

We Will Rock Together!

DISCOVER HOW
Milan

HQ-CLUJ-NAPOCA - RO

Street Brancusi, 106, Cluj-Napoca

+40 753816813

Milan

MILANO- IT

Via San Vittore, 39, 20123 Milano

+39 0270050050