WINGS by SG | # CAMPANII PPC

All case studies / CAMPANII PPC/ WINGS by SG

Un jucator important pe piata imobiliara locala, cu accent pe zone verzi, in inima orasului Cluj Napoca.

Categoria

CAMPANII PPC

Tipologia

Digital Product

Implementat in:

2015 - In desfasurare

Starting Point

Colaborarea inceputa in 2015 pe serviciul de pozitionare SEO, s-a extins cu campaniile digitale: PPC, Social Media. Un jucator important pe piata imobiliara locala, cu accent pe zone verzi, a decis ca una dintre misiunile sale, sa fie cea de a aduce natura cât mai aproape de locuitorii ansamblurilor in care sa infloreasca ideea de comunitate si interactiune umana. Dorin Bob, in anul 2019, a oferit si mai mult Clujului: aripi prin proiectul WINGS.

challangeImage

Our Approach

Pe perioada dezvoltarii proiectului au existat o serie de strategii care s-au alternat si adaptat cerintei pietei de-a lungul timpului. Arcul temporal in care agentia noastra de marketing a fost implicata in proiect a fost suficient de lung, astfel incat a fost nevoie de o abordare mereu in pas cu evolutia pietei si mai ales cu competitia.
Pentru echipa noastra de marketeri, proiectul Wings a devenit unul dintre proiectele prioritare ale anului 2019, iar cu ajutorul strategiilor integrate am oferit acestui proiect notorietate europeana.

solutionImage

Rockstar Results

- Cresterea exponentiala a notorietatii brandului in mediul online

- Vanzarea proprietatilor din complexele: West Side Park, Venus, Vision Mansarda si, cel mai ambitios proiect Studium Green: Wings.

+181%

Vizite comparativ cu anul precedent

+430%

Cresterea cautarilor de brand

We Will Rock Together!

DISCOVER HOW
Milan

HQ-CLUJ-NAPOCA - RO

Street Brancusi, 106, Cluj-Napoca

+40 753816813

Milan

MILANO- IT

Via San Vittore, 39, 20123 Milano

+39 0270050050