Mission

Vision, Values

Misiunea noastra este de a creste afacerea noastra si a clientilor nostri,  fiind condusi de o viziune de excelenta si avand la baza valori personale aliniate valorilor de business.

Valorile Noastre
1

Integritate

Angajamentul, onestitatea, responsabilitatea, fidelitatea, ne-au condus mereu catre parteneriate win-win  si de lunga durata, atat in relatiile cu angajatii cat si cu clientii nostri.

2

Pasiune

Pasiunea pentru digital marketing este compasul nostru interior care ne orienteaza mereu catre evolutie.

3

Viziune de excelenta

Datorită viziunii noastre  integratoare, globale asupra unei afaceri si a nevoilor sale, conducem brandurile catre  performante in business.

4

Creativitate

Aducem mereu metode inovatoare si perspective noi business-urilor pe care le gestionam, creand campanii cu impact comercial si emotional major.

5

Initiativa si dinamism

 “Actionam” si nu “reactionam”. Proactivitatea si rapiditatea cu care implimentam solutii in campaniile derulate, ne pun in pozitia de a “crea rezultate” nu de a “astepta rezultate”.

Our Team

Avem  un scop comun, acela de a performa impreuna. Ne bazam pe încrederea ca putem ajunge eficient la performante in echipa. Avem obiective clar definite pe care le atingem intr-un climat neprotocolar, bazat pe o comunicare deschisa, transparenta, ascultare activa si decizii comune.

True Facts

Ani de experienta in web marketing

+12

Campanii de succes

>140K

Limbi vorbite de echipa

>6

Birouri in Cluj si Milano

2

Responsabilitate Sociala

Dezvoltarea spiritului de echipă care acționează ca o familie ne-a inspirat să susținem misiunea asociației SOS Bambini România.

+2K

Ore alocate proiectului

+2%

Din profitul agentiei

+50

Evenimente sociale

Un proiect de suflet

Din 2004, asociația continuă să ofere copiilor, adolescenților și familiilor aflate în dificultate șansa unei vieți împlinite. În 2016, am decis că acesta este proiectul nostru de suflet în care ne vom implica atât ca și echipă cât și pe plan individual, susținând financiar și alocând din timpul nostru prin prezența la evenimentele caritabile și alte proiecte ale asociației.

Chiar și o mică dovadă de generozitate are efecte surprinzătoare. Clienții noștri, indirect, sunt și ei susținători ai acestui proiect întrucât dăm mai departe din realizările noastre și suntem convinși că această misiune este una care schimbă viețile unor oameni în bine și ne aduce liniște și împlinire spirituală.

Poți să participi și tu direct la acest proiect. Implica-te acum!

We Will Rock Together

Discover How
Milan

HQ-CLUJ-NAPOCA - RO

Street Brancusi, 106, Cluj-Napoca

+40 753816813

Milan

MILANO- IT

Via San Vittore, 39, 20123 Milano

+39 0250070050