Devoratorii de Marketing împreună cu Devoratorii de SEO au fost înființate din dorința de a însoți și de a sprijini în mediul online afacerile bazate pe calitate și onestitate.

Credem în bunătatea oamenilor și în mințile inspirate care fac lumea, pas cu pas, un loc mai bun. Credem, de-asemenea, în simplitatea și în eficiența tehnologiei.

Cu responsabilitate și spirit analitic urmărim tenaci obiectivele stabilite, evitând întotdeauna locurile comune. Din respect pentru timpul nostru și al partenerilor noștri, nu facem niciodată lucrurile doar de formă.

Suntem respectuoși, dar nu potoliți. Îndrăznim întotdeauna un pic mai mult: depășirea obstacolelor ne stimulează și ne dă andrenalina necesară pentru a fi mereu înaintea așteptărilor.

Pasiune
și responsabilitate

Adi
Adi
SEO Specialist
Alina
Alina
Project Manager
Andreea
Andreea
SEO Specialist
Claudiu
Claudiu
SEO Specialist
Diana
Diana
Social Media Specialist
Ioana
Ioana
Outdoor Specialist - Contributor
Maria
Maria
CFO & Web Marketing
Moni
Moni
Head Account Manager & SEO Specialist
Raisa
Raisa
Head of PPC
Ramona
Ramona
PR Strategist

Suntem o echipă de experți foarte diferiți, uniți de valorile în care credem. Ne bazăm întru totul pe responsabilitate. Avem cu toții spirit analitic. Urmărim fiecare cu tenacitate obiectivele stabilite. Evităm întotdeauna locurile comune.

Din respect pentru timpul nostru și al partenerilor noștri, nu facem niciodată lucrurile doar de formă. Suntem respectuoși, dar nu potoliți. Îndrăznim întotdeauna un pic mai mult. Încercăm să fim mereu cu un pas înaintea așteptărilor. 

Ești un
devorator?

Noi suntem analitici, îndrăzneți, sinceri.
Designeri. Strategi. Exploratori.
Curioși. Leaderi. Planners. Lovers.
Tu?

Hai să vedem dacă ne potrivim.
Contactează-ne